Приятели, с трепет потърсих и намерих в мрежата филма “Всичко

...
Приятели, с трепет потърсих и намерих в мрежата филма “Всичко
Коментари Харесай

Нидал Алгафари за Всичко навсякъде наведнъж: Този седемкратно награден филм е обида!

Приятели, с боязън потърсих и открих в мрежата кино лентата “Всичко на всички места едновременно ". Изгледах го и единственото качество, което открих в него, бе, че актьорите - главните - са от азиатски /китайски/ генезис. Това написа в профила си във Facebook Нидал Алгафари. 

Награждаването на този филм ми демонстрира за следващ път, че кинонаградите се въздействат от доста фактори, като на последни места по критерии са сюжет, кинорежисура, операторско майсторство, че и основни функции.

За привързан към седмото изкуство, гледал “Амадеус " на Милош Форман, неполучилия премията “Стената " на Алън Паркър, нискобюджетния “Чий е този живот " на Джон Бедъм, “Рейнман " на Бари Левинсън и доста други, този седемкратно награден филм е засегнатост.

Обида за феновете. Обида, паметта на майстори като Чаплин, Хичкок, Форман, Паркър, Спилбърг, Лукас, Сержо Леоне, Ален Рене и още, и още.

Китайската, индийската, иранската, японската и турската киноиндустрия са произвели доста качествени филми, заслужаващи премията, само че тогава не е имало нервен писък в обществените мрежи, че са дискриминирани азиатците.

Предполагам, че мнозина от вас ще се сетят за дисквалификацията от академията “Оскар " на китайския филм на Жан Жак Ано “Последният вълк ", тъй като не бил задоволително китайски.

Филм, в който са взели участие напълно китайски артисти, финансиран от Китай - над 80% от бюджета и най-много ФИЛМ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР