Приятели, не знам как сте вие, но аз пак я

...
Приятели, не знам как сте вие, но аз пак я
Коментари Харесай

Пак се кандидатирам на изборите. К.У.Р. за всички ви

Приятели, не знам по какъв начин сте вие, само че аз отново я закъсах финансово. Сметки за тока, за парното, наближават абитуриентските балове, на Нова година малко се поразпуснахме и си направихме шопска салата и ето... Сметката ми отново е празна като предизборно заричане. Затова взех решение да се поразмърдам и да си намеря още една работа. Ще се кандидатирам за Народното събрание. Мандат не ми би трябвало, задачата е да взема 1% от гласовете ви и да сграбчи дотацията. А с нея ехееее.... дори може и газовият бойлер отново да пусна и да се изкъпя.

Тези от вас, които ме четат по-отдавна, знаят, че аз не за първи път се унасям от политиката. Почти всяка предизборна акция се пробвам да преборя мафията с моята партия „ Кооператив за стабилно развиване “ (К.У.Р.). Обаче някак си не съумявам да напипам живототрептящите тематики на българското поданство и все си оставам с един К.У.Р. под бариерата.

Затова този път мисля да се обединя с някои остарели мои приятели, с които едно време се опитвахме да вършим дружно бизнес. Те по принцип също не са политици, а са елементарни хора от народа, спортисти - каратистчета, битка малко, тук-таме някой джудист. Не са тъкмо шахматисти, по този начин е, а и имаха едно време и малко проблеми с полицията, ма па то па кой е нямал. Айде не ми се правете, най-малко една санкция за неверно паркиране сте получавали в тоя живот. Какво придиряте тогава на другите? Ма не било същото санкция за паркиране като атентат с гранатомет. То па все едно моите всичките са ги гърмели с гранатомет – единствено сътрудника от каратето четири пъти, ма жив си е, де... Та да не издребняваме.

Поканих ги на диалог оня ден да им предложа съдействие. Знаете по какъв начин стават тия работи – черни костюми, тъмни очила, полиция ескортира телохранителите, а телохранителите ескортират тях... Влизаме във Виенската сладкарница и почваме... Направило ми е усещане, че всякога като се видят с тях на кафенце и сладкарницата празна. Къде бягат тия хора от нея, що по този начин ненадейно се разтичват, още не ми е ясно, само че... софиянци, луда работа. Ще каже човек, че са ги гърмели нонстоп по заведенията, по този начин бягат. Това просто не е правилно, а и беше от дълго време. Бойко оправи тия неща, но в този момент нещо бега по тъча и вика, че повече нямало да е министър председател. То и по тази причина момчетата незабавно се съгласиха да работим дружно, че другояче тоя бизнес на кого остава? Вие знаете ли какъв брой мъчно се прави бизнес в България? Ако не знаете, питайте Велико Желев. Тоя човек душата си даде за българските автомагистрали, а те желаят с изключение на душата му, да видят и асфалта. Нямало било задоволително. Ще каже човек, че тиня газят. Колкото е могъл да постави Велико, поставил е, с останалите пари си е купил индивидът машини и съоръжение. Явно не е имал, когато е кандидатствал за поръчката. Вие с голи ръце ли желаете да поставя асфалта? Аз по този начин възнамерявам да вземам участие в международно по яхтинг, само че тъй като нямам яхта, ще помоля страната, в случай че обича, да ми купи. То другояче с яхта всеки може да взе участие... Затова изцяло го разбирам индивида, че възнамерява да изнесе бизнеса в чужбина. В Дубай са се утепали да търсят експерти по полагане на асфалт. Там с отворени прегръдки го чакат.

Аз, в случай че печеля, ще се боря на тия хора в Дубай да им отворят най-малко една предизобрна секция, че малко по малко си стават един МИР народ. МИР Дубай. Може дори да ги привлека за коалиция. От Ковачки гласоподавателите, от Черепа парите, от Велико работата. Не, в действителност по-добре Велико работа да не пипа, че сме му видели пътищата, де. Образно казано, щото то половината ги няма.

С такава коалиция ще вземем освен България, ами и трите си морета ще върнем назад. Само да знаех кои са, изпращам момчетата на тия, дето са ни ги вземали и ще им чупим коленцата. Ще върнат и моретата, и проливите, че и планините може да ни върнат, щото аз и ски карам зимата.

А на тия три морета вие знаете ли какъв брой заведения може да застраховаме?  Макар че аз нямам нищо общо със застраховките, де, нито па моите момчета. Едно време имахме подобен бизнес малко, но след това пристигнаха еврофондовете и те се преориентираха.

Така че, първа точка в предизобраната ни платформа, ще е:

Да си върнем трите морета!

А втора точка ще е:

Да си върнем сигурността!

Щото сигурност без застраховки няма.

Също по този начин ще желаяме да си върнем и други работи. Например младостта. Що единствено пенсиите да си желаят назад комунизма, когато са били млади? Ние па що да не си желаяме 90-те, когато бехме мощни? Хубави времена бяха, вървиш си където искаш, стреляш си, когато искаш, взимаш си каквото искаш... А в този момент всички нещо се изджендъриха. Много комплицирано стана – би трябвало ти основен прокурор да си наемеш, би трябвало ти най-малко едно РПУ да ти работи, свои хора във всички партии би трябвало да инсталираш... И всичко това, единствено с цел да работиш! Капитализмът ни описа играта, другари. Черепа стана влогър от напън. Пише, снима от тоя Дубай, изгърби се от работа, горкият! Ми то, в случай че тия новите отново дойдат на власт, те и Пеевски може да пратят някъде от 9 до 5. Вие това представяте ли си го? Влизате в пощата да си вземете пенсията и там на гишето Делянчо. Пише, брише, остри моливи и чака на една заплата. Не може такава свирепост, не може. А и аз при мисълта, че пенсиите ще му минават през ръчичките, получавам леко изтръпване в лявата половина. Сърцето ми напряко стопира. Но айде, Делян е млад още, може да поработи за малко пенсионен стаж, но Бойко какво ще прави? Зайци ли ще гледа? Еми ние нали сме европейска страна и сме подписали всякакви конвенции за отбрана на животните, няма по какъв начин да му ги оставим. Затова, другари, дайте да не си разтурваме къщичката. Щом до момента по този начин сме я карали, какво му е неприятното и отсега нататък по този начин да си я караме. Не се занимавайте с нелепости, пуснете по една бюлетина, хартиена!!!, и ни оставете нас да работим. К.У.Р. за един по-спокоен и богат живот, К.У.Р. за европейска и атлантическа ориентировка, К.У.Р. за всички ви!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР