Приятели на принцеса Даяна реагираха с гняв и отвращение, след

...
Приятели на принцеса Даяна реагираха с гняв и отвращение, след
Коментари Харесай

Направиха реклама, която използва смъртта на принцеса Даяна, нейните близки реагираха бурно

Приятели на принцеса Даяна реагираха с яд и омерзение, откакто " гнусна " реклама употребява съдбовната й автомобилна злополука за поощряване на евтаназията.

Отвратителната акция демонстрира фотография на смачканата кола на Даяна в тунел с надпис: " Даяна. Тя не избра гибелта си… през 2024 година би трябвало да имаме избор “. То провокира незабавна стихия от гневни реакции, като другари и политици дефинираха рекламата като " гнусна “ и " отвратителна “.

" Това е грубо, безчувствено и опортюнистично “, сподели нейната другарка Роза Монктън. " Даяна беше експлоатирана през живота си и гибелта й в този момент се експлоатира по доста долни аргументи “, добави тя пред Daily Mail. Източници, близки до монархията, обявиха, че кралското семейство е останало без думи, поради " извънредно неприятния усет “ на основателите на рекламата.

Скандалната реклама беше небрежно свалена след бурята от неодобрение. Тя е основана е от френската група за евтаназия ADMD, която призна, че " може да е обидила някои хора “.

Даяна Спенсър умря на 31 август 1997 година, когато беше едвам на 36. До трагичната й гибел в Париж се стигна след тежка злополука, породена от гонка с папараци. Заедно с нея почина и богатият правоприемник Доди Ал Файед.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР