Приятели на Меган и Хари упорито твърдят, че те са

...
Приятели на Меган и Хари упорито твърдят, че те са
Коментари Харесай

Битка за милиони! Меган и Хари крият за разрива заради бизнеса си (Видео)

Приятели на Меган и Хари настойчиво настояват, че те са в прелестни връзки и няма драма в брака им, само че двойката наподобява все по-напрегната дружно. Заложени са стотици милиони на връзката им и съпрузите вършат всичко допустимо, с цел да спасят вложенията си. Дори и с цената на персоналното си благополучие.

От месеци се спекулира, че двойката е в рецесия и бракът им се разпада. Все по-честите независими пътувания на Хари, както и соловите му изяви, безкрайните опити на Меган да бъде сама под прожекторите, провокираха клюки, че двамата са в рецесия. За това спомагат и те двамата, защото започнаха да заобикалят взаимни появи даже на публични събития.

Очевидно, в опит да сложат завършек на мълвата, двамата се съгласиха да снимат на видео позвъняванията си до спечелилите в новата им акция за работа с безвредни технологии. На фотосите обаче се вижда, че въпреки и облечени в звук, двамата се стараят да стоят на отдалеченост един от различен. Нещо повече — Меган очевидно е обезпокоена по време на диалозите, а усмивките на Хари са прекомерно пресилени.

Както наподобява, слуховете за проблемите посред им не са напълно пресилени. Мълвата за бракоразвод настойчиво се шири из Съединени американски щати, а двойката е обезверена, тъй като това може да им коства милиони. " Те са добре, само че са изтощени от безкрайните клюки по техен адрес. Продължават да работят върху това да оставят имената си в Холивуд, само че поради големите упования към тях им е все по-трудно ", разкриват близки до двойката.

В същото време държанието им пред камерите е надалеч от свободния и неналожителен жанр, който посочваха в предходните си изявленията. Напрежение явно има, а дали семейство Съсекс ще продължи напред, или ще се озоват в зала " 13 ", никой не може да каже... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР