Приятели на Денди отправят зов за помощ към всички хора.

...
Приятели на Денди отправят зов за помощ към всички хора.
Коментари Харесай

Близки търсят кръводарители за Денди

Приятели на Денди насочат вик за помощ към всички хора. Всеки, който желае може да подари кръв за светския хроникьор.

Както стана ясно по-рано, светският хроникьор и публицист Денди бе открит в безпомощно положение след опит за ликвидиране. В момента той е в реанимацията на Университетската болница " Света Анна ". Това разбираме от обявата на негова другарка във Facebook. Ето какво написа Ива Николова: " Приятели, апелирам ви, който има опция да подари кръв за Денди, да го направи в Националния кръвен център на името на Любомир Илиев Милчев. Бележката би трябвало да се съобщи в Окръжна болница " Света Анна ". В понеделник може да се подари кръв и в самата болница. Положението е съществено, той е в реанимация, на командно дишане. Молим се за него! "

Желаещите да дарят кръв за Денди могат да го създадат в Националния център по трансфузионна хематология, като оповестят имената на Любомир Милчев, а по-късно занесат бележката в лечебното заведение.

Актрисата Касиел Ноа Ашер също насочи вик за помощ: " Засега ни остава единствено да се молим Денди да има шанс! Който желае да подари кръв /има нужда/ може да го направи в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. Оттам дават записка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна. Но аз ще ида на следващия ден - тъй като нещата са незабавни. Ако някой знае какво е станало с кученцето на Денди - дано написа. Ще се откри приемен дом за него, до момента в който уповавам се от все сърце Денди се оправи! Това е информацията, която имам. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР