Приятели и бивши колеги на убития във влака Пловдив-София Ангел

...
Приятели и бивши колеги на убития във влака Пловдив-София Ангел
Коментари Харесай

Говорят възмутени приятели и колеги на убития от цигани във влака Пловдив-София

Приятели и някогашни сътрудници на убития във влака Пловдив-София Ангел Георгиев Цветанов са възмутени от метода, по който се пробват да очернят починалия. Както ви информирахме преди дни, 50-годишният Ангел бе наръган смъртоносно в тил от 38-годишния ром Красимир и по-късно почина.

“Ние като негови близки и другари сме възмутени от клеветата, че Ангел е бил пияч и нападателен човек, постоянно малтретирал хората по пътна линия Пловдив - София. Близки, познати и сътрудници го познавахме като преклонен и добър човек, състезател и треньор на дребни деца, порядъчен, безрезервен в работата си и виновен към обществото ", споделят пред " Блиц " негови близки.

“Заявяваме и заставаме зад думите си, че Ангел като интензивно спортуващ човек в никакъв случай не е злоупотребявал с алкохол и не е употребявал упойващи субстанции. Ние като близки другари намираме изказванието на причинителите на убийството на Ангел като изцяло погрешно и целящо да бъде опетнена паметта му за намаляване на виновността ", прецизират те. “Ангел е споменаван като кардинален и виновен към обществото чо
Приятелите на Ангел приканиха всички институции за съответна интервенция и използване на закона в цялостната му мощ: " Поднасяме най-искрени съболезнования на фамилията му, родственици и близки. Вечна памет от другари. Николай Петров, Деян Петров, Валентин Димитров, Людмил Цветанов, Иво Ганчов, Милен Христов, Емил Весев, Лъчезар Страхилов, Емил Танев, Богомил Михов ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР