Приятели,Гешев ще е гост в bTV на Мария Цънцарова утре,

...
Приятели,Гешев ще е гост в bTV на Мария Цънцарова утре,
Коментари Харесай

Десислава Иванчева пита: Законно ли е, г-н Гешев? frognews.bg

Приятели,
Гешев ще е посетител в bTV на Мария Цънцарова на следващия ден, преди обяд (30.10., неделя). Журналистката е известна с неуместните си въпроси. Аз също преди година, когато и гостувах в предаването не бях пожалена от опитите и да извади отрицателни обстоятелства от скромното ми житие.

Утре с Гешев откровено се надявам да подходи по същия метод, а не да го гали с перце.
И за тази цел изпратих на мейла на малкия екран въпроси, които се надявам да зададе на Гешев, защото този човек построи кариерата си съсипвайки живота ни с Биляна Петрова, на цената на свободата, тъгите на ареста и оковите, срината ни известност и убитата гражданска сила, потушения опит да сменим корупционните модели на нашия квартал Младост!

ЕТО И ВЪПРОСИТЕ, с които ще забележим дали БТВ е самостоятелна медия и Цънцарова дали има кураж да бъде безпристрастна до край:
1. Може ли да се образува НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО единствено по отчет от чиновник, че имало сигнал за корупция без да е разполагаем подобен сигнал?
> > > ПРИПОМНЯМ: Нашето дело е формирано въз основа на отчет от служителя Антон Славчев, че имало сигнал от надзорна компания " Ес Консулт ", от Разнованов, без да го има разполагаем и привързан към делото ни! Адвокатите ни го пожелаха, както упорстваха за разпит в зала на лицето Разнованов! Но не беше прибавен Сигнал, нито извикано лицето!

2. Законно ли е да се водят арестуваните, от мястото на закононарушението, незабавно след ареста, за 20-30 минути и да нямат никаква видимост към уликите, преди да дойдат проверяващите поемни лица, без юристите ни, с КОЛАТА НИ (КОЯТО съдебна експертиза ВОДИ МЯСТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО), С ШИРОКО ОТВОРЕНИ ВРАТИ И ДАМСКИТЕ НИ ЧАНТИ! Законно ли е да останат без надзор чанти, телефони и кола, която ще се претърсва и ще се взимат натривки и отпечатъци без съществуване на поемни лица, юристи и арестуваните? Никой не знае какво се е предписание тогава, всеки е можел да поставя каквото си изиска в колата ни, даже в чантите ни, да я „ цапа ” с маркиращо вещество.
> > > ПРИПОМНЯМ: Бяхме отведени, скрити в постройката на Министерството на спорта след задържането ни към 13ч., за 20-30 мин., а поемни лица се търсиха след 14ч.

3. Законно ли е да бъде отказано на нас и юристите да бъдат изискани и приложани видеозаписи от множеството камери от мястото на престъплението - камери от светофарната система, от публичните и частни здания, от заведения и магазини. Законно ли е да откажат да се приобщят тези видеа и да не ги показват макар, че в правосъдно съвещание е изтънчено от обвинените?

> > > ПРИПОМНЯМ: На мястото, на което ни арестуваха с Биляна има най-малко 5-6 камери, общински, на търговски обекти и частни. Въпреки нашите молби и претенции от юристите, не бе изтънчен нито един запис от близките здания от прокуратурата. ЗАЩО ЛИ? Там може би се крие доказателството, което ни оневинява, в което се вижда, че до момента в който ни отстраниха принудително от мястото на престъплението са слагали пари и са цапали колата ни!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР