Приятел на Карен Хачатрян взриви истинска бомба с разкритие, на

...
Приятел на Карен Хачатрян взриви истинска бомба с разкритие, на
Коментари Харесай

Авер на Карен Хачатрян втрещи: Златка иска да я клати по 5 пъти на ден, започна да му писва!

Приятел на Карен Хачатрян взриви същинска бомба с разобличаване, на което мнозина (предимно мъже) не желаят да повярват. А точно - бракът на арменеца със Златка Райкова бил под опасност, поради... прекомерно доста с*кс. Да, да, вярно четете - тази е повода.

Оказа се, че плеймейтката, която в действителност сама е признавала за големия си апетит за креватни милувки, упорствала мъжът й да го прави с нея най-малко по 5 пъти дневно. Средно...

" Двамата може и да не си приказваме, само че с*кс би трябвало да вършим наложително ", показа неотдавна и самата Райкова, към този момент госпожа Хачатрян. Е, това може да е фантазия за всички мъже и това е по този начин, само че... единствено при започване на връзката, когато химията е още на най-много. После към този момент знаете - и обичаното ти ястие омръзва, в случай че си заставен да го ядеш три пъти на ден, та какво остава за повече.

" На Карен взе да му писва грубо, тъй като, на процедура, той и Златка съвсем не могат да проведат естествен диалог. Той желае да споделя с нея някои неща, а тя не се вълнува от нищо, с изключение на от себе си и от с*кса. Сори, но всеки мъж ще се почувства кофти в сходна обстановка. Мъжете се късат да дрънкат нелепости за " люлеене " и прочие, само че действително желаят дамата да им бъде другар, да ги изслушва, да вършат с нея и други неща, с изключение на тези ", изясни източникът.

А Злати да внимава и да си вземе записка, че да не стане като с предходните й връзки...

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР