Приятел на български шофьор, пътувал на злополучния ферибот в Йонийско

...
Приятел на български шофьор, пътувал на злополучния ферибот в Йонийско
Коментари Харесай

Близките на Христин от злополучния ферибот още нямат вест за него

Приятел на български водач, пътувал на злощастния ферибот в Йонийско море, който се възпламени край Корфу, моли за информация всеки, който знае нещо за него. Мъжът се споделя Христин Тишевишки и е от Кнежа. До този миг фамилията му няма никаква новина от него.

" Моя брачен партньор също е от търсените. Държа връзка със семейство, което е на острова. Ако науча нещо от тях, ще споделя незабавно.
Моля се за всички да са живи! ", написа брачната половинка на различен търсен българин - Рангел Дърмонски, за който също към момента няма информация.

Близките на двамата мъже не губят вяра те да са се избавили и още веднъж да ги прегърнат. Ако някой има потребна информация за Христин и Рангел, дано да я показа!

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че спасителите са разкрили телата на двама от пасажерите във ферибота в Йонийско море. Все още не е конкретизирана националността на жертвите. Близките на търсените, измежду които има 7 българи, пътуват към мястото, с цел да разпознаят починалите.

Пак през вчерашния ден бе открита и първата жертва от огнената буря до Корфу. Тялото на 58-годишният Евангелос Малесиадас бе открито овъглено в кабината на камиона. Спасителната акция продължава. Ако информацията се удостовери, то се търсят още 8 лица.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР