Привличането на петкратния участник в Мача на звездите Джон Уол

...
Привличането на петкратния участник в Мача на звездите Джон Уол
Коментари Харесай

Хардън не е впечатлен от привличането на Уол, все още иска да си ходи

Привличането на петкратния участник в " Мача на звездите " Джон Уол изобщо не е впечатлило звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън, осведоми Ейдриън Войнаровски от ESPN. Брадата не е заинтригуван в това да остане в Тексас и към момента желае да бъде трансфериран в различен тим.

Ръководството на Рокетс е провело диалози с два от любимците за замяна с присъединяване на Хардън - Бруклин Нетс и Филаделфия 76ърс. " Мрежите " към момента са най-високо в листата на стрелеца, защото там той ще може да се събере с някогашния си съотборник Кевин Дюрант и да оформи " огромна тройка " с съществуването на Кайри Ървинг.

James Harden is reportedly unmoved by the signing of John Wall and continues to push the Houston Rockets for a trade.

Will the Harden-Wall remain one of the big " what if " duos?

(via )
— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) Филаделфия пък не желае да се разделя с двете си очаквания - Бен Симънс и Джоел Ембийд, което усложнява възможна договорка с Хюстън. Бруклин пък няма никакво желание да дава Кайри Ървинг в подмяна на Хардън, само че забавното е, че " ракетите " не са и поискали той да бъде част от офертата.

Днес Хардън би трябвало да даде шестия си пореден негативен тест за COVID-19, като по този метод ще може да се причисли към отборните тренировки на отбора си, заяви треньорът Стивън Сайлъс. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР