Привличането на нов централен нападател е цел номер едно за

...
Привличането на нов централен нападател е цел номер едно за
Коментари Харесай

Славия задължително ще привлече нападател това лято

Привличането на нов централен нападател е цел номер едно за Славия за летния трансферен прозорец, написа " Тема Спорт ". През този сезон " белите " разполагат с Ахмед Ахмедов и Владимир Николов в предни позиции, само че треньорът Златомир Загорчич все по-рядко разчита на тях, като в дуела с Ботев (Пловдив) се наложи Емил Стоев да води офанзивата, а той по принцип е атакуващ халф.

Именно поради това сръбският ментор ще упорства пред президента Венцеслав Стефанов за привличането на централен нападател. И двамата бяха на мнение след нулевото реми с " канарчетата ", че отборът има проблем с реализирането на попапедия и има потребност от усилването на головата си мощност.

Очаква се през лятото Славия да направи и два изходящи прехвърлянето. Няма да е изключено " белите " да продадат вратаря Светослав Вуцов и левия бек Людовик Соарес. Те са най-конвертируемите състезатели в клуба и интерес към тях не липсва. Двамата обаче ще бъдат трансферирани единствено, в случай че офертата задоволява играчите и клуба. Но е изцяло действително да се стигне до продажби.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР