Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за

...
Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за
Коментари Харесай

Типове мъжко поведение, което силно привлича жените

Привличането е комплициран механизъм. Това, което един човек намира за привлекателно, на различен може въобще да не прави усещане. Външният тип и привлекателното държание са единствено на повърхността. Отвъд тях човек бива притеглен от доста по-дълбоки и постоянно неосъзнати жестове, което другият прави. Жените като по-емоционални същества, обръщат внимание на много скрити жестове, за които даже мъжете не подозират, че вършат.

И въпреки всичко има някои видове мъжко държание, които неизбежно вършат усещане на дамите и ги притеглят. Няма универсално предписание, само че несъмнено някои мъжки жестове работят като магнит за дамите.

Кавалерство
Рицарството може и да е историческа отживялост, само че в случай че някой мъж се държи с жена като рицар с присъщото му кавалерско отношение, това няма по какъв начин да остане неусетно. Както в предишното, по този начин и в сегашното кавалерството е същински удивително за дамите. Колкото и да се коства старомодно на някои хора, то постоянно е печелившо измежду нежния пол.

Зрителен контакт
В днешния свят, в който всеки гледа в екрана на телефона си, постоянно забравяме за зрителния контакт. Той е доста значим детайл от езика на тялото и заявяването на подготвеност за същинска открита връзка. Зрителният контакт е и метод да засвидетелстваме интереса си към някого, уважението си към него и желанието ни да се доближим до него. Ето за какво това прави мощно усещане на дамите и е нещо, което ги притегля в мъжкото държание.

Поемане на самодейност
Ако сте били на среща с мъж, който е неуверен и очевидно чака вие да вършиме първите крачки, това може да отблъсне доста дами. Колкото и инициативна и дейна да е една жена, тя няма по какъв начин да не се впечатли от мъжката решителност. Нерешителното и нерешително мъжко държание несъмнено не е магнит за дамите. Мъжете, които търсят евентуален сътрудник и са дейни в това свое предпочитание нормално показват интереса си към дамите по самобитен метод. Почти няма жена, която да не се впечатли от мъжката разпоредителност и увереност.

Говори разпалено за заниманията и ползите си
Страстта се простира надалеч отвън спалнята. Тя може да заразява и да въодушевява. Много дами намират за мощно привлекателни мъжете, които имат обичано занятие или някакво буйно занимание, за което приказват разпалено.

Показване на подготвеност
Всяка жена се впечатлява от способни мъже. Ако един мъж показва своите умения в дадена област, няма по какъв начин да остане неусетен. Компетентностите и ловкото им проявление без да бъдат натрапвани е майсторство в общуването, което несъмнено буди интерес.

Честност
Заради горчив опит в предишното, а и поради общобитуващото разбиране, че мъжете по принцип са по-склонни към неистини и изневери, доста дами се отнасят с съмнение към новите си ухажори. Ако у един мъж бъде видяна почтеност и неприкритост, той автоматизирано се трансформира в качествена партия за възможна връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР