Привлеченият на проби Ервен Онгенда е с големи шансове да

...
Привлеченият на проби Ервен Онгенда е с големи шансове да
Коментари Харесай

Онгенда прибира над 15 000 евро на месец

Привлеченият на проби Ервен Онгенда е с огромни шансове да получи публично предложение за контракт от Левски. С сътрудника му даже са извършени сондажи, с цел да се уточнят възможните финансови искания на играча, а съгласно шефовете на „ Герена " заплатата му няма да бъде спънка, написа „ Тема Спорт “. И няма да надвиши месечния бюджет на клуба за хонорари.

В последните месеци бяха спестени значително средства, откакто прибързано бяха прекъснати договорите с няколко футболисти. Най-голяма тежест представляваше Симон Сандберг. Шведът получаваше над 15 хиляди евро на месец.

Малко над това равнище се чака да бъде и стартовата заплата на Онгенда. Двукратният първенец с ПСЖ обаче ще претендира и за бонуси според от броя на изиграните мачове и маркираните голове. Атакуващият футболист към този момент направи първи тренировки със сините на лагера в Малта.

От щаба не прецизират какъв брой време ще трае пробният му интервал, само че треньорите са осведомени с качествата му и са харесали метода му на държание в заниманията. Не е изключено на по-късен стадий от подготовката, откакто играе и в контроли, Онгенда да мине медицински прегледи в клиника в столицата Валета.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР