Привлечен е към наказателна отговорностПод ръководството на Районна прокуратура –

...
Привлечен е към наказателна отговорностПод ръководството на Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Установиха самоличността на мъжа, потрошил десетки коли в Благоевград

Привлечен е към наказателна отговорност

Под управлението на Районна прокуратура – Благоевград се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения. За времето от към 03,00 часа до към 04,40 часа на 16.12.2021 година в гр. Благоевград били повредени 14 леки автомобила. Деянието било осъществено на улиците „ Цар Иван Шишман “, „ Полковник Димов “ и на самостоятелен паркинг сред блок на ул. „ Крали Марко “ и корпус на ЮЗУ „ Неофит Рилски “, оповестяват от държавното обвиняване.

Чрез мятане на камъни и павета по транспортните средства били счупени страничните огледала, панорамните стъкла, елементи от брони и чистачка на транспортните средства. Повредените движими движимости са благосъстоятелност на физически и юридически лица.

Извършителят на закононарушението е открит – И.О. от гр. София. Той е притеглен към наказателна отговорност и за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

С разпореждане на прокурор обвиненият И.О. е арестуван за период до 72 часа. Предстои внасяне на искане в Районен съд - Благоевград за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ против него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР