Привилегиите за ромите, които предлагат от ВМРО, са с предизборна

...
Привилегиите за ромите, които предлагат от ВМРО, са с предизборна
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Новата стратегия за ромите е с предизборна цел

Привилегиите за ромите, които оферират от Вътрешна македонска революционна организация, са с предизборна цел. Това разяснява в студиото на „ Тази сутрин” водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки.

Според него има доста огромна доза цинизъм в това, което споделят патриотите:

„ Каракачанов ни „ набутва” нова тактика за привилегии на ромите. Това е огромният цинизъм, сякаш са против джендър идеологията, само че Джамбазки е дал своя вот за тази идеология в Европарламента. Уж са против ромите, а споделят, че ние българите, би трябвало да събираме пари да им плащаме абортите и да им даваме терени за жилища”, съобщи Марешки във връзка информациите, че община Пловдив се готви да опрости 1,6 млн. лв. на ползвателите на общински жилища в ромския квартал " Столипиново ".
Ще опрощават ли задълженията на наематели в „ Столипиново ” Общината не може да събере над 2 млн. лева вноски за общински жилища
А изборните правила и промяната на ЦИК два месеца преди изборите той дефинира като безсмислени:

„ Смяната трябваше да е направена в период и да влязат незабавно след евроизборите с летящ старт, да се знае кои са, да се наблюдават и да се приготвят. На процедура няма промени, които да подобрят разпоредбите. Когато листата е подредена от партийния водач, преференцията няма огромно значение, тъй като той може да си постави хора, които няма никакво значение дали са на първо и второ място. Пречи, може би, на вътрешнопартийно успокоение при големите”, разяснява още той.
Правната комисия отсрочи смяната на изборните промени (ОБЗОР) След като взеха решение, че няма да влязат в пленарната зала, Българска социалистическа партия отсъстваха и от съвещанието на комисията
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР