Привидно обикновена къща излезе на пазара за 800 000 долара

...
Привидно обикновена къща излезе на пазара за 800 000 долара
Коментари Харесай

Откриха таен нощен бар в обикновена къща, която се продава за 800 хиляди долара в САЩ

Привидно елементарна къща излезе на пазара за 800 000 $ /около 1,4 милиона лева/, а при огледи се оказа че мазето и е превърнато в скришен нощен и стриптийз клуб.

Имотът, който може да се похвали с пет спални и три бани, се намира в тиха задънена улица в Индианаполис, Съединени американски щати, и наподобява като елементарен фамилен дом извън.

Разполага с огромен плувен басейн и веранда с порядъчен размер, идеална за развлечение.

Нищо не наподобява съмнително, когато влезете в къщата от към 470 кв.м. Тя е елегантно декорирана с дървени акценти на всички места и разполага с огромна маса за хранене, идеална за семейство, която се намира под впечатляващ полилей.



Въпреки това, евентуалните купувачи може да изпитат прочут потрес, в случай че се спуснат надолу към мазето, което е превърнато в нощен клуб, цялостен с цялостни с хладилници за алкоол, черни кабини, билярдна маса, неонови табели, огромен бар и пространство за танци.

Има и спонтанен стриптийз клуб със сцена, стълб за танци, диско топка и огромен диван за гледане. Хората от квартала са смаяни от тайния нощен клуб, откакто фотоси на къщата бяха споделени онлайн.

„ Живея тъкмо от другата страна на границата в Илинойс. Това в действителност може да е най-горещият клуб в Индиана “, написа консуматор в обществените мрежи.



Друг добави: „ Бизнесът начело, купонът откъм гърба “.

Някой различен разяснява: „ Най-добра къща за интроверти, можете да излизате и да останете в това време! “

В непосредственост има и друга забележителната къща с две спални, която е на пазара за доста по-достъпни 253 000 $ /около 435 000 лева/. Уловката? Тя съставлява " готическата " къща с осмоъгълна форма и е боядисана напълно в черно - както от вътрешната страна, по този начин и извън.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР