Приветстваме идеята за издаване на ваучери за обучение на деца.

...
Приветстваме идеята за издаване на ваучери за обучение на деца.
Коментари Харесай

Марияна Николова пред представители на Българско ски училище: Приветстваме идеята за разработване на ваучери за обучение на деца

Приветстваме концепцията за издаване на ваучери за образование на деца. В писмо до министъра на образованието Министерството на туризма е предложило да се обмисли опцията за създаване на национална стратегия за издаване на ваучери за туристическо пътешестване на деца и възпитаници. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма на среща с представители на съдружие "Българско ски учебно заведение ". От името на организацията в диалозите участваха Цветелина Бориславова  Цветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 година в София. Баща ѝ, Борислав, почетен ръководител на Управителния съвет на сдружението, ръководителят на УС- Петър Янков и Владимир Замфиров, член на УС, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

Министърът разясни, че по-конкретно предлагането планува всеки възпитаник да има опция да се възползва еднократно в границите на образователната година на ваучер в размер на 100 лева за пакетно туристическо пътешестване. Готови сме и да откликнем на партньорство за създаване на ограничения за обезпечаване на безвредно образование в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура в страната, които ски учителите да ползват при даване на туристическа услуга, съобщи вицепремиерът. По думите ѝ, разписвайки тези взаимни детайлни правила, ще се обезпечи имидж на България като сигурна и безвредна дестинация, което е извънредно значимо за нас.



Представители на сдружението показаха, че възстановяване на пътната инфраструктурата би асъдействало за развиването на курорта Пампорово и на зимния туризъм, тъй като все по-честно посетителите избират да употребяват сухопътен превоз. Те сложиха и въпрос за вероятни промени в нормативната уредба обвързвана с потреблението на ски пистите. Според тях въвеждането на стъпаловидни ваканции за другите учебни заведения също би подкрепило обезпечаването на по-голяма запълваемост на курортите в зимния сезон.

Сдружението е потвърден сътрудник на Министерството на туризма и може да разчитате на нашата експертиза и подпомагане и отсега нататък, увериха представителите на организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР