Приветливо розово слонче се оказа изхвърлено на боклука от своя

...
Приветливо розово слонче се оказа изхвърлено на боклука от своя
Коментари Харесай

Изхвърлиха слонче край кофите в Пловдив, веднага му хвърлиха око СНИМКА

Приветливо розово слонче се оказа изхвърлено на боклука от своя притежател. На гледката стават очевидци поданици на пловдивския квартал " Кючук Париж ".

То е оставено до котел за отпадък и стои върху остарял детски стол. Независимо от това, че е захвърлено, слончето не губи своя положителен тип.

" Изхвърлен на боклука, само че още се усмихва ", отбелязва създателят на обявата. Далеч по-пракратични обаче са пловдивчани, които разясняват обстановката в мрежата. За някои това е диря от следващ бракоразвод в града, а други си харесаха въртящия стол - на смешка или пък не.

" Айде, някой се разведе ", отбелязва Петър П. " Къде се намира казана? Да вървя да взема стола най-малко ", чуди се Атанас Б.

Амбициите на мъжете са охладени с информацията, че случката е от неделния ден и евентуално слончето, стола и дъските към този момент са попаднали в кръговрата на родното сметоизвозване.

Надежда въпреки всичко има. След края на лятото и нормалните сезонни поправки, по остаряла българска традици, столове, че и някое тъжно слонче най-вероятно още веднъж ще изпаднат.

А в това време пловдивчани ще би трябвало да се потрудят да открият Спайдърмен, който умерено се разхожда из града. Или най-малко неговия роден вид.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР