Привържениците на теорията на конспирацията твърдят, че са открили някакъва

...
Привържениците на теорията на конспирацията твърдят, че са открили някакъва
Коментари Харесай

Теоретиците на конспирацията открили „врата“ на Антарктида в Google Maps

Привържениците на теорията на конспирацията настояват, че са разкрили някакъва гигантска врата за някъде на Антарктида, който се съчетава с мистериозната „ пирамида “, за която същите се вълнуваха през 2016 година

Хората са откривали най-различни странности, до момента в който преглеждат Гугъл Maps – от „ извънземни “ и котки, които употребяват фотоапарати, до отговора на осъществени преди десетилетия закононарушения. Понякога услугата на софтуерния колос даже може да открие структури от теоретичен интерес – да вземем за пример, един мъж преглежда Гугъл Maps, до момента в който възнамерява къмпинг в Квебек, и открива мястото на удар на античен метеорит.

Но тази последна находка, която сега обикаля интернет, разкрита на югоизток от японската станция Шова, съставлява надалеч по-малък теоретичен интерес. Забелязана по-рано тази година и оповестена във форума за конспирации в Reddit, тя съставлява конструкция, която не наподобява напълно на гигантска врата.

Макар че хората се майтапят, че това е „ зимната вила на Йети “ или „ совалка от „ Стар Трек “, по-разумното предложение е очевидното; евентуално е лед, по който са хвърлени няколко забавни сенки. Каквото и да е това (и тук приказваме за „ покрита с лед канара “, а не за „ извънземен артефакт “), наподобява, че е препречило пътя на снега и се е образувала забавна пряспа.

Всъщност, в случай че се погледнете на северозапад от „ вратата “, напълно наоколо можете да видите няколко други части лед с сходни шарки към тях.

Вие по какъв начин мислите? Ако това парче лед, което не е врата, в действителност се окаже врата, накъде води?

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР