Привържениците на спортни отбори често обичат до лудост. Нещо, от

...
Привържениците на спортни отбори често обичат до лудост. Нещо, от
Коментари Харесай

Доживотен билет срещу татуировка: как "Херта" изпитва любовта на феновете си

Привържениците на спортни тимове постоянно обичат до полуда. Нещо, от което немският футболен " Херта " желае да се възползва.

Клубът от Берлин предлага мечтания подарък - пожизнен билет. Но, несъмнено, има измама, която в тази ситуация не е дребна. Желаещите да го завоюват ще би трябвало да си създадат татуировка на ръката.

" Херта " показа дизайна на татуировката. В него влизат знак на Берлин, олимпийският стадион, на който играе тимът, както и две флагове - на едното е емблемата на тима, а на другото - QR код.

Всеки искащ да вземат участие би трябвало до 8 февруари да изпрати фотография или видео или да избере различен абстрактен метод, с който да покаже за какво таман той заслужава да бъде татуиран. А посредством изобразения на кожата QR код спечелилият в състезанието ще може да влиза на 75-хилядния стадион цялостен живот.

" Никой тим не влиза под кожата ти по този начин, както " Херта ". В триумф и провали, в положителни и неприятни времена ", се споделя в посланието към ентусиастите.

Отборът е 11-и в Бундеслигата, като няма победа в последните си три мача.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР