Привържениците на обвиниха кмета на града Здравко Димитров в пристрастия

...
Привържениците на обвиниха кмета на града Здравко Димитров в пристрастия
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив скочиха на кмета на Пловдив

Привържениците на упрекнаха кмета на града Здравко Димитров в пристрастия поради седалките на Колежа. Ето какво разгласиха те във фейсбук страницата си.

" На фона на позитивните събития към развиването на спортната инфраструктура в Пловдив, ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, следим с изострено внимание протичащото се през последните седмици.

Не може да не направи усещане неравнопоставеността, за която нееднократно сме повдигали въпрос. Дори и за безпристрастен човек е стряскащ другият критерий, който локалните представители на властта ползват.

Не сме очаквали обаче, че клубните пристрастия ще вземат по този начин очевадно връх в работата на ръководещите по двата стадиона, чието създаване следва.Ежедневно четем по какъв начин общината, и по-конкретно кметът, по всякакъв начин се пробва да облагодетелства единствено единия тим. Най-пресният образец за това са непрестанните опити да се закупят седалки за единия клуб с общински пари, в случай че общината към този момент един път отпусна сума в размер на 1 милион лева за същите седалки и за същия клуб!

Следим с нараснало внимание всевъзможни изявления и информация по въпроса и чакаме равно финансиране и интензивност – нещо, за което кметът неведнъж е поемал ангажимент, в това число и в персонални диалози!

Ако използването на друг аршин се резервира, ще прибегнем до ограничения за отбрана на нашите ползи, в чиято успеваемост към този момент всички се убедиха! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР