Привържениците на най-стария клуб в Бургас - Черноморец, излязоха с

...
Привържениците на най-стария клуб в Бургас - Черноморец, излязоха с
Коментари Харесай

Феновете на Черноморец излязоха с позиция по повод треньорската смяна в клуба

Привържениците на най-стария клуб в Бургас - Черноморец, излязоха с публична позиция по треньорската промяна в тима през днешния ден. Както е известно, Слави Костенски беше освободен от поста и упованията са на следващия ден на неговото място да бъде назначен Малин Орачев.
" Обединеният клуб на последователите на - " Сините акули " показва своите благодарности на Слави Костенски за свършеното от него. Пожелаваме му триумф и блестяща кариера в бъдеще. Твърдо стояхме зад него и зад момчетата и с наслада наблюдавахме по какъв начин трупахме точка след точка и то с проявени героични темперамент и страховит колектив.

Съжаляваме, че поради вътрешноклубни преструктурирания, би трябвало да се разделим с един от най-успешните треньори в последното десетелие за тима. Успех Слави, триумф акуло! Попътен вятър и знай, че постоянно си бил един от нас! Носи акулския дух, където и да си!
Фенклуб " Сините акули " продължава да стои компактно зад клуба и тима и да го следва на всички места по пътя към върха. Пожелаваме триумф на новия треньор в постигането на високите цели и го поздравяваме за оказаната му чест да води славния бургаски 100-годишен отбор!, се споделя в позицията на организацията на последователите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР