Привържениците на Локомотив (Пловдив) публикуваха информация за предстоящата реконструкция на

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) публикуваха информация за предстоящата реконструкция на
Коментари Харесай

Феновете на Локо с информация за предстоящата реконструкция на стадион Локомотив

Привържениците на Локомотив (Пловдив) разгласиха информация за идната реорганизация на стадион " Локомотив " в парк " Лаута ". Феновете оповестяват, че на 3-часова среща са били дискутирани всички вероятни разновидности за построяването на новия им дом, както и какви експерти би трябвало да попаднат в експертния съвет.

" Уважаеми последователи на Локомотив Пловдив,

на 3 март, след извоювания четвъртфинал за Купата на България, се организира 3-часова среща с присъединяване на необятен кръг последователи на тима, както и представители на всички проведени групи. На нея се дискутираха всички вероятни разновидности за построяването на новия ни дом, както и какви експерти би трябвало да попаднат в експертния съвет, който ще комуникира с общината и клуба и ще следи за ръководството на средствата, отпуснати с решение на Министерски съвет.

За страдание тези средства в размер на 12 млн. лева няма да бъдат задоволителни, с цел да разполагаме с напълно нов, приключен и съвременен стадион. Ще създадем всичко допустимо да имаме 3 напълно нови трибуни.

Абсолютно всички единомислещо стигнахме до извода, че с отпуснатите средства Трибуна Спортклуб би трябвало да се събори и да се построи отначало, като по този метод да подхожда функционално с другите 2 трибуни, които следва да се построяват – Трибуна Бесика и южната естрада (сега гостуващ сектор). Това ще придаде един изцяло приключен образ на стадиона, който дава отговор на европейските упоритости на клуба, и ще остане за генерации напред, като в това време ще подсигурява и сигурност и комфорт на феновете.

През седмицата беше извършена среща и с архитекта на плана, господин Пелтеков, който също изрично удостовери, че от градивна позиция това е най-хубавият и изискан вид при съществуване на нужните финанси, отпуснати от страната.

Приветстваме думите на президента на клуба господин Христо Крушарски, който има голямото предпочитание да трансформира нашия дом в украшение. Бленувана фантазия на генерации локомотивци, която в този момент, с всеобщите старания на почитатели и управление, би трябвало да превърнем в действителност и да издигнем нашия обичан Локомотив на още по-високо равнище ". efbet Лига 24 кръг, събота 7 март  Локомотив (Пловдив) 15:00предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР