Привържениците на Локомотив (Москва) са бесни на ръководството, което реши

...
Привържениците на Локомотив (Москва) са бесни на ръководството, което реши
Коментари Харесай

Феновете на Локо няма да простят уволнението на Сьомин

Привържениците на Локомотив (Москва) са гневни на управлението, което реши да освободи старши треньора Юрий Сьомин. Вместо 73-годишната легенда на " железничарите ", отпред на отбора от 1 юни ще застане сърбинът Марко Николич.

В голямата си част почитателите на Локо са твърдо срещу раздялата със Сьомин. Вчера покрай стадиона в Черкизово се появиха графити в поддръжка на опитния експерт, който има общо 4 престоя като ментор на отбора и донесе в клубната витрина цели 18 трофея - 3 трофеи, 6 купи на Русия и 3 суперкупи.

Междувременно стана ясно, че съществени промени ще има освен в треньорския щаб, само че и в състава на Локомотив. Това удостовери ръководителят на Съвета на шефовете Анатолий Мещеряков.

" Идват сложни времена и би трябвало да затегнем коланите. Вече не можем да си позволим да купим по едно и също време Гжегож Криховяк и Жоао Марио. От тима ще си тръгнат 8 футболисти. Ще градим нов отбор. Ще употребявам повече лични фрагменти. Изпращаме един сполучлив интервал и сме признателни, че в него с нас беше Юрий Сьомин ", сподели Мещеряков.

Локо е на второ място преди подновяването на сезона в РПЛ. " Железничарите " имат 41 точки от 22 мача, а на 21 юни им следва среща с Оренбург.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР