Привържениците на Ботев (Пловдив) от няколко фракции разпратиха писмо до

...
Привържениците на Ботев (Пловдив) от няколко фракции разпратиха писмо до
Коментари Харесай

Бултрасите са недоволни - разпратиха писмо до ПФЛ, Красен Кралев и ЦСКА-София

Привържениците на Ботев (Пловдив) от няколко фракции разпратиха писмо до ПФЛ, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, както и към управлението на ЦСКА-София. Бултрасите са недоволни от отпуснатите 300 билета за гостуващия бранш на стадион " Българска войска ", който ще одобри срещата-реванш от шампионата за Купата на България сред ЦСКА-София и Ботев.

" ДО
БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
КОПИЕ ДО:

ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА
ДО

Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ
МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА
ДО
ЦСКА – СОФИЯ
ПИСМО

От
" Сдружение ПФК Ботев "
„ Сдружение Клуб на последователите на Ботев Пловдив “
Организирани фракции Бултрас
УВАЖАЕМИ Г – ЖИ/Г-ДА,

" Сдружение ПФК Ботев ", „ Сдружение Клуб на последователите на Ботев Пловдив “ и Организирани фракции Бултрас са организациите, които имат за съществена цел да пазят ползите на последователите на обичания ни футболен клуб Ботев Пловдив.

Във връзка с осъществяване на среща реванш от шампионата Купа на България на 24.06.2020г. сред тимовете на ЦСКА и Ботев Пловдив, получихме публична информация от тима хазаин ще бъдат предоставени 300 / триста/ билета за публиката на Ботев Пловдив.

Предвид признатите правила за посещаване по време на изключителна епидемиологична конюнктура, въведени от Министъра на опазването на здравето, както и колизията им с разпоредбите за посещаване на футболни срещи, уредени с законови и подзаконови актове, апелирам да ни дадете отговор на следните въпроси:

- Какъв е потенциалът на стадион „ Българска Армия “? Има ли избран потенциал и какъв е той на бранш за последователи на гостуващия тим?

- Какъв е процентът на билетите от общите възможни сега, който би трябвало да бъде възложен на гостуващите последователи?

- Какъв е броят на билетите, които би трябвало да се дават за последователите на Ботев Пловдив за срещата на 24.06.2020г.?
Моля да ни дадете неотложен отговор, като считаме, че при провеждането и определянето на разпоредбите би трябвало да се съблюдава правилото на феърплей и равнопоставеност на тим хазаин и тим посетител, както и на техните последователи!

С почитание:

" Сдружение ПФК Ботев "
„ Сдружение Клуб на последователите на Ботев Пловдив “
Организирани фракции Бултрас ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР