Привърженици на пловдивския Ботев установиха контакт с представители на Българския

...
Привърженици на пловдивския Ботев установиха контакт с представители на Българския
Коментари Харесай

Феновете на Ботев продължават битката с коронавируса

Привърженици на пловдивския Ботев откриха контакт с представители на Българския Червен Кръст в града, по чиято поръчка всеки ден няколко екипа от по двама души разнасят по домовете топла храна и санитарни материали на възрастни, инвалиди и други хора, нуждаещи се от помощ, при прецизно съблюдаване на санитарно-хигиенните условия.

Друга доста скъпа самодейност за подкрепяне на здравната система на страната е кръводаряването. Още през март бяха проведени няколко акции, а сега всеки доброволец подарява кръв независимо при сигнал за нужда от лечебните заведения в Пловдив.

В началото тези начинания бяха осъществени от почитатели на обособените фракции последователи на Ботев (Пд), след което от уеб страницата BULTRAS бе насочен апел към всички ботевисти, както и към техните другари от агитките на Спартак (Вн) и Нефтохимик (Бс). Апелът е всеки - съгласно опциите си - също да се включи и даде своята поддръжка към възрастните хора и тези в потребност, тези които ще останат по домовете си в идващите седмици, с цел да схванат, че не са сами в тези тежки дни.

Оказваната помощ е напълно на доброволни начала, а благородните начинания на почитателите под Тепетата ясно демонстрират, че ултрас-културата изцяло неправилно се свързва единствено с побои, вълнения, вандализъм, пиротехника и неприемливи викания по стадионите.
 Няма ковид и в Ботев (Пловдив)
Няма ковид и в Ботев (Пловдив)

Тренировъчният развой на пловдивчани ще премине при цялостно съблюдаване на ограниченията за безопасност
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР