Привърженици на Левски продължават да негодуват от необоснованите претенции към

...
Привърженици на Левски продължават да негодуват от необоснованите претенции към
Коментари Харесай

Атаката срещу Левски е пълна простотия и аматьорщина

Привърженици на " Левски " не престават да недоволстват от голословните искания към стадион " Георги Аспарухов " от страна на регионалната администрация на София. Според губернатора Николай Пехливанов клубът употребява непозволено базата, тъй като няма контракт и не заплаща наем.

В предишния брой на " Стандарт " някогашният парламентарен арбитър Георги Марков изясни, че стадионът е даден на " Левски " за безконечни времена и безвъзмездното му прилагане не предстои на коментар. " Всичко, касаещо стадиона, е уредено в тристранно съглашение - сред клуба, страната и общината ", увери и някогашният кмет на София Стефан Софиянски. Днес даваме думата и на други известни фенове на " сините ".

* * * * *

Атаката към „ Левски " е толкоз плоска, че няма на къде повече. Аматьорщина! На мен от една страна това ми харесва. Защо? Защото „ Левски " още веднъж е бодил в очите на някой. Иначе защо им е да приказват за „ Герена " и да изясняват обстойно и необятно по какъв начин „ сините " не си плащали налозите.

Много ни е къса паметта май. Забравиха ли по какъв начин един различен клуб не заплати налози в размер на 11 милиона лв.! Къде са някакви си 80 хиляди, къде 11 милиона. Но очевидно това не е забавно. „ Левски " в този момент е мощен и би трябвало да се нападна. Няма неприятно и това ще отмине. „ Левски " е привикнал да се бори с всички, със статуквото. И отново ще го направи.

Областният шеф аз не го разбрах. Няколко пъти изслушах думите му. Значи въпросът се подмятал от институция на институция. Защо по този начин? Толкова ли няма кой да се захване и да разчекне проблема. Да се види кой е отговорен - „ Левски " или институциите. Как пък толкоз години клуба употребява „ Георги Аспарухов " и никой нищо не сподели. Нека да не се не помни най-важното – „ Герена " е построен от почитателите на „ Левски ". Тези хора са дали от залъка си, с цел да може обичания им клуб да има стадион, защото личния му е лишен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР