Привърженици на Атлетико Мадрид издигнаха транспарант, гласящ „CR7, не си

...
Привърженици на Атлетико Мадрид издигнаха транспарант, гласящ „CR7, не си
Коментари Харесай

Феновете на Атлетико: CR7, не си добре дошъл!

Привърженици на Атлетико Мадрид издигнаха транспарант, гласящ „ CR7, не си добре пристигнал “ по адрес на слуховете за вероятно прекосяване на нападателя на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо в тима, по време на контролата си с Нумансия, извоювана с безапелационното 4:0.

Португалският национал бе спряган за неочакван трансфер в редиците на „ дюшекчиите “, само че явно не е желан от част от ентусиастите на мадридчани.

Бъдещето на Роналдо продължава да бъде неразбираемо, като той към този момент се срещна с клубното управление на Юнайтед. Звездата на „ алените дяволи “ изиска трансфер след неуспеха на отбора да се класира за групите на Шампионска лига – за първи път Роналдо няма да играе в шампионата на богатите след 19 следващи участия.

Иначе Атлети нямаше проблеми с Нумансия и си свърши работата за едно полувреме, когато вкара три гола. Тома Льомар откри в осмата минута, а до края на първата част се разписаха още Анхел Кореа и Жофри Кондогбия. След почивката Матеус Куня оформи крайното 4:0 за възпитаниците на Диего Симеоне
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР