Привърженици и депутати на ГЕРБ се събраха днес пред къщата

...
Привърженици и депутати на ГЕРБ се събраха днес пред къщата
Коментари Харесай

Провокация! Привърженици на Борисов обградиха къщата му в Ба...

Привърженици и депутати на ГЕРБ се събраха през днешния ден пред къщата на премиера в оставка Бойко Борисов в Банкя, с цел да го защитят от подготвяна провокация.

„ В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени – разпопения поп, една някогашна премиерка, след това претендент за президент на една от опозиционните партии, хора, които са известни със своето грозно и смело държание “, съобщи ръководителят на младежката конструкция на ГЕРБ, Георг Георгиев, визирайки поп Дионисий и Ренета Инджова.

Присъстващите на акцията, която се организира в ранния следобяд, носеха защитни маски за лице, а мнозина от тях бяха облечени и с тениски с лика на министър-председателя в оставка.

„ Една година търпяхме, една година бяхме толерантни… Но към този момент не. От през днешния ден нататък същите тези би трябвало доста добре да знаят, да си дават сметка, че всякога, в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това “, сподели Георгиев, за което натрупалата се навалица го приветства.

„ Повече нашата глава няма да бъде склонена, таман в противен случай – те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една вярна идея, която на никой не е навредила “, добави още Георгиев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР