Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата

...
Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата
Коментари Харесай

Притиснете тези 4 точки, за да ускорите обмяната на веществата!

Притиснете тези 4 точки, с цел да ускорите обмяната на веществата и да отслабнете бързо!

Най-ефективните способи за лекуване на разнообразни положения са акупресурата и акупунктурата. Хората ги употребяват от епохи и са успявали да излекуват всевъзможен тип болежка.

Използват се точки от нашето тяло и въобще не е мъчно да се приложи. Всеки орган в тялото ни е обвързван с избрана точка от енергийните канали. Ако масажирате точка върху тялото си, обвързвана с избран орган, ще можете да премахнете болката и да излекувате този орган! Звучи вълнуващо, нали?

Тези способи могат също да ви оказват помощ да отслабнете. Ще можете да изгорите мазнините и да получите тялото, за което постоянно сте мечтали, като прилагате лек напън върху четирите точки, които ще ви предложим през днешния ден.

Този масаж също ще ви помогне да увеличите енергийните равнища и да ускорите метаболизма си.

Това са четирите точки!

Ръка

Масажът на тази точка ще ви помогне да стимулирате функционалността на червата, както и да елиминирате нарасналата телесна температура. Енергията минава през тази точка. Масажирайте с ръката си, както е показано на картинката, 2-3 пъти дневно в продължение на 1 минута.

Лице

Тази точка на лицето ще контролира апетита ви. Няма да преяждате поради напрежението. Тя се намира тъкмо сред горната джука и носа. Масажирайте тази точка 2 пъти дневно в продължение на 5 минути.

Уши

Притискайки тази точка на ухото, може да загубите няколко кг! Ще ускорите метаболизма си. Използвайте палеца си за непрекъснато налягане. Внимателно масажирайте ухото за 3 минути. Повторете тази процедура 3 пъти дневно.

Крак

Използвайте тази точка, с цел да намалите и предотвратите възпалителния развой. Също по този начин ще можете да подобрите храносмилането. Нарича се Зу Сан Ли, “точка на дълголетието ” или “точка на стотици заболявания ”. Ще можете да загубите най-малко половин кг на седмица, в случай че постоянно масажирате тази точка.

Тя се намира под коляното. Ето по какъв начин да я намерите: просто покрийте дясното си коляно с лявата си ръка и назад. Между костите има дребна празнина, тъкмо сред върховете на дребния и безименния пръст.

Опитайте се да употребявате тези точки с тези техники за масаж и ще видите какъв брой потребни са те. Ще бъдете сюрпризирани!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР