Притеснява ме искането на Булгаргаз за увеличение на цената на

...
Притеснява ме искането на Булгаргаз за увеличение на цената на
Коментари Харесай

Костурков, ПП: Притеснява ме искането на Булгаргаз за увеличение на цената на газа за ноември

Притеснява ме настояването на " Булгаргаз " за нарастване на цената на газа за ноември, откакто имаме азерски газ, газ от Чирен и полутечен. Дружеството е заложило доста по-висока цена на полутечен газ от тази, която договорихме. Това разяснява за " Твоят ден " Росен Костурков от " Продължаваме Промяната ".
По думите му служебното държавно управление повтаря работата на кабинета " Петков " с разликата, че бяхме обезпечили танкери с полутечен газ за шест месеца. " Цената на контракта беше пазарната в Съединени американски щати минус 30 евро. Бяхме договорили и слотове за разтоварване. Пикът на инфлацията е зад тила ни. Притеснявам се да не бъдат редуцирани обществените ограничения и нарастванията, които ние започнахме ", съобщи той.

Според него Българска социалистическа партия също като Политическа партия осъждат експанзията в Украйна. " Абсолютно невероятно е възобновяване на връзките с Русия. Сигурен съм, че можем да се коалираме с Българска социалистическа партия. Те ще премислят позиция за доближаване с Русия, поради идващата ескалация ", уточни Костурков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР