Притеснително е това, което се случва с подслушванията. Не съм

...
Притеснително е това, което се случва с подслушванията. Не съм
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Планът за възстановяване не е създаден оптимално

" Притеснително е това, което се случва с подслушванията. Не съм чувал толкоз страшни неща на Запад. Проверки би трябвало да има. В днешно време такива властови подходи са много неприемливи ".

Това съобщи пред NOVA служебният вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов.

" Планът за възобновяване първоначално не е основан оптимално. Липсва макромислене, уточни още Пеканов ".

По думите му казусът е, че не може да се стартира изначало. Търси се баланс сред спасяването на проекта и привършване на оптималния му капацитет.

“Не просто да се усвоят средства и никой да не знае тъкмо защо. От Европейската комисия още има рецензии. Получих директория с домашно, което би трябвало да свършим. Проблемът е неналичието на упоритост, казано е в прав текст”, изясни още вицепремиерът.

От Европейска комисия са показали, че енергетиката и обществената сфера не са били добре включени и сега специалистите работят в тази посока. Желанието на служебния кабинет е да съумеят да предадат Плана в точния момент.

" Вървят доста полемики. Има и техническа част по тях. Ние наследихме едно домашно, което би трябвало да бъде довършено, и в това време паралелно да създадем някакво усъвършенстване в късите периоди, които има служебният кабинет ", добави вицепремиерът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР