Притеснително е не, че нас ни биха, а това че

...
Притеснително е не, че нас ни биха, а това че
Коментари Харесай

Битите момчета на конференцията на ГЕРБ: Биха ни пред погледа на Борисов и елита на партията

Притеснително е не, че нас ни биха, а това че ни биха пред погледите на министър-председателя, ръководителя на Народното събрание и целият хайлайф на ГЕРБ и никой от тях не реагира. Това което се случи с нас не е някъде в страни на постройката, а пред безучастните им поглди.
Това описаха в предаването „ Студио Х “ по телевизия 7/8 Красимир Петров и Нестор Арсенов - две от момчетата, които бяха бити от симпатизанти на ГЕРБ по време на конференцията на партията в „ София Тех Парк “ предходната седмица.

Припомняме, че речта на Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ беше прекратена от млад мъж, който извика: ”Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п*ки”. Той извика още няколко сходни изречения, след което бе изведен от здрави мъже с маски на лицата. Командваше ги пиарът на ГЕРБ Никола Николов. Малко по-късно стана ясно, че младежът е Несто Асенов. Той сподели пред публицисти, че е приключил астрофизика в Мюнхен, а в този момент се готви за докторантура. Обясни, че не е псувал, а единствено е цитирал думи на премиера и не схваща за какво симпатизантите на ГЕРБ са реагирали по този начин.

Красимир Петров и Нестор Арсенов описаха довечера, че пропускателният режим на конференцията е бил извънредно слаб. Нещо, което те самите не са очаквали и действително са били позволени без никакви спънки на конференцията, зад огражденията, тъй като са ги възприели като работещи в постройката. По думите им побоите над хората, които се случиха там и експанзията против публицисти демонстрират каква е харизмата на министър ръководителя Бойко Борисов и на неговата партия. Това, че никой не е реагирал на обстоятелството, че тях ги бият пред погледите на толкоз доста хора, също е показателно за членовете и симпатизантите на партията.

„ Всички би трябвало да се вдигнем и този съответно елементарен министър председател и всички да ги изритаме. Като хвана апаш у нас се разправям с него и не се тормозя, че ще пристигна по-голям нарушител. Много се веселя, че той се заинати, с цел да може да бъде толкоз изрично изчегъркан от мястото си. ", сподели Красимир Петров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР