Притеснителна тенденция е, че мнозинството, избрало Вежди Рашидов Вежди Рашидов

...
Притеснителна тенденция е, че мнозинството, избрало Вежди Рашидов Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Терзийски : Мнозинството Капитан Андреево може да се превърне в хартиена бюлетина


Притеснителна наклонност е, че болшинството, избрало Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко, се трансформира в болшинството " Капитан Андреево ", а може да се трансформира и в болшинството " хартиена бюлетина ". То постанова дневният ред. Това сподели Йордан Терзийски от " " за " Твоят ден ".

" Ще се отзовем на поканата на президента и ще проведем съвещания. Христанов стана знак в битката за отвоюване на границата. Още в първия ден бяха разпределени комисиите. Нито едно наше предпочитание не беше отразено. Самият факт, че толкоз се държи на Спортната комисия, води към мисли, че има нещо прикрито. Защо тя провокира подобен публичен интерес и има такава битка за нея? ", попита той.

Според него политическите сили се пробват да постановат мнима диалогичност. " Трябва да има комисии, образувани в партньорски дух. Действията им обаче не кореспондират със поръчката за партньорство, диалогичност и градивност. Не съм оптимист, че има капацитет за реформистко болшинство ", акцентира Терзийски. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР