Притеснителна история сподели мъж във Facebook. Случката е от столичния

...
Притеснителна история сподели мъж във Facebook. Случката е от столичния
Коментари Харесай

Младежи с Голф следят хора из София

Притеснителна история показа мъж във Фейсбук. Случката е от столичния кв. " Гео Милев " и се е развила през нощта край 93-то учебно заведение.

Според Иван Попов двама младежи в кола са го наблюдавали, до момента в който се прибирал към дома си. Мъжът се опитал съзнателно да смени маршрута, само че момчетата продължавали да го следват. Накрая той влезнал във входа си, а те попаднали в задънена улица.

Столичанинът споделя, че не е видял номера на колата и не подозира каква би могла да е мотивацията на незнайните. Автомобилът не бил на ниска цена и се съмнява, че става въпрос за кокошкарски обир.

След като разгласява историята няколко души му пишат, че са имали сходна преживелица. " Засега всички истории са по какъв начин гледат неприятно от колата и не слизат. " Докато някои хора се отнасят с терзание към случката, други подозират мъжа в подозрителност.

Вижте цялата преживелица, разказана от Иван Попов:

Хора, нощес имах забавно прекарване към 93-то учебно заведение. Една кола с двама (май) души вътре упорито караше доста постепенно около мен, зави с мен в една директна, аз смених посоката през една градинка, те обърнаха и влязоха в насрещното, с цел да тръгнат отново около мен. Пак смених посоката един-два пъти, само че по този начин ги нахендрих, че нямаше къде да извърнат, те постояха на едно място за малко, след това отпрашиха с мръсна газ. Може би са желали да заобиколят и отново да излязат при мен, само че не знам тъй като си влязох във входа. Не видях номера или модела на автомобила, тъй като си зяпах в телефона и ги следях с периферно зрение. Не знам какво желаеха - колата не беше евтина и надали просто са се надявали да ми свият телефона, без да им набия по няколко шута в т*пите мутри.

Аз съм 100-килограмов добре комплициран космат мъж и това може би ги е разколебало леко, само че си представям да бях 50-килограмова госпожица. Можеше да са по-смели. Мисълта ми е - пазете се вечер, ходете по ярко и по опция не сами.
Момчетата с колата, в случай че четете това - другия път напряко свалете един прозорец и си кажете казуса, да не си губим времето взаимно.

UPDATE: Няколко души писаха, че им се случвало същото - някакви младежи с Голф. Засега всички истории са по какъв начин гледат неприятно от колата и не слизат.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР