Притесненията около варианта на COVID-19 Делта се увеличават.Мутацията е много

...
Притесненията около варианта на COVID-19 Делта се увеличават.Мутацията е много
Коментари Харесай

Расте броят на заразените с Делта варианта на COVID-19

Притесненията към разновидността на COVID-19 " Делта " се усилват.

Мутацията е доста по-заразна и се популяризира по-бързо. Симптомите й припомнят на елементарна простуда, за това доста хора не стартират лекуване незабавно.

Взрив на новозаразени записва Португалия. Тежко остава ситуацията в Бразилия. Страната към този момент е втора по смъртност след Съединени американски щати. Починалите от вируса надминаха 500 000.

Сред аргументите са и нежеланието на властта да предприеме ограничаващи ограничения и извънредно бавните темпове на имунизация - едвам 11% от жителите на Бразилия са имунизирани. През миналата седмица среднодневно в страната са регистрирани по към 70 000 новозаразени. На плажа Копакабана доброволци сложиха 500 рози - в памет на жертвите на вируса.

А след 1 година и 3 месеца нощният живот в Каталуния към този момент е вероятен! Ограниченията за работата на нощните питейни заведения и клубове отпаднаха и те се изпълниха.

Някои ограничения към момента остават - като 50% гости, носене на маски в закритите елементи и по-ранно затваряне. Въпреки това, жителите и гостите на Барселона приветстваха решението.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР