Притесненията около провеждането на двубоя между Арсенал и Манчестър Сити

...
Притесненията около провеждането на двубоя между Арсенал и Манчестър Сити
Коментари Харесай

На Емиратс се справиха със снега, Сити пристигна в Лондон

Притесненията към провеждането на дуела сред Арсенал и Манчестър Сити като че ли няма да се оправдаят. Въпреки неприятното време и снеговалежите в Лондон стадион " Емиратс " е квалифициран за дуела от Висшата лига, който би трябвало да стартира в 21,45 часа довечера.

Arsenal ground staff clear the Emirates Stadium pitch of snow ahead of Premier League clash with Man City https://t.co/aflixzGvF1
— MailOnline Sport (@MailSport) March 1, 2018
Сутринта стадионът бе измит от падналия сняг, а от лондонския клуб в следобедните часове оповестиха, че срещата ще се състои по проект. Много почитатели на " артилеристите " обаче показаха предпочитание тя да бъде отсрочена заради метеорологичните условия. Проблемите на последователите и на двата клуба са свързани не със обстановката на стадиона, а с превоза в района.

Отборът на Манчестър Сити дойде в Лондон, откакто отпътува от Манчестър с трен през днешния ден сутринта. Играчите на Гуардиола нямаха проблеми с пътуването и към този момент се приготвят за срещата.

Man City stars brave the 'Beast from the East' as they travel down south for Premier League clash with Arsenal https://t.co/x1YU0MIqbh
— MailOnline Sport (@MailSport) March 1, 2018
Премиър лийг 28 кръг, четвъртък 1 март  Арсенал 21:45предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР