Притесненията, несигурностите и дори страховете по отношение на секса засягат

...
Притесненията, несигурностите и дори страховете по отношение на секса засягат
Коментари Харесай

Най-големите мъжки страхове в секса

Притесненията, несигурностите и даже страховете във връзка с секса засягат освен дамите, само че и представителите на мощния пол. Какви са най-големите страхове на мъжете, свързани със секса.
Макар мъжете да обичат да вършат и приказват за секс, това не значи, че те нямат съществени терзания в тази област. Всъщност една от аргументите, поради които определението „ неустрашимост “ е в действителност накриво в днешно време, е тъй като мъжът би трябвало да бъде нещо като супер воин в секса, с цел да не бъде сметнат за по-малко мъж (особено от другите мъже). Представителите на мощния пол имат страхове, свързани със секса, за които обаче съвсем в никакъв случай не биха проговорили. Ето и кои са някои от най-големите им страхове:

Жената ще остане незадоволена
Един от най-големите страхове на мъжете, свързани със секса, е дали ще съумеят да задоволят своята партньорка. Ще получи ли тя оргазъм? Истински освен това? Сексуалното задоволство на дамата е значимо за мъжете, тъй като те го обвързват директно със своето показване в леглото. Това включва доста фактори като одобрение на „ размера “, добра техника, умеене за възбуденост, прелъстителен външен тип. Кой мъж не би бил удовлетворен да получи утвърждение по всички тези критерии? Преди да се случи това обаче, мъжете сигурно се опасяват от това какъв ще бъде резултатът най-после.

Преждевременна еякулация и(ли) проблеми с ерекцията
Мъжете изпитват смут от мисълта за преждевременна еякулация и(ли) пък проблеми с ерекцията. Дори мъжът да няма непрекъснат проблем с бързо приключване, в никакъв случай няма гаранция, че възбудата няма да бъде прекомерно огромна и да докара до преждевременна еякулация. Проблемите с ерекцията могат да се отнасят както за невъзможността за ерекция още при започване на половия акт, по този начин и за загубата ѝ по време на секса. Дори мъжът да е спокоен за размера на своето „ достолепие “, той към момента има страхове, свързани с него.

Жената ще забременее
Има толкоз доста филми, а и не малко случаи от действителния живот, свързани с нежелана бременност, че няма по какъв начин тази тематика да не е измежду най-големите страхове както на дамите, по този начин и на мъжете. Имайки поради, че нито една форма на защита по време на сексуален акт не дава 100% гаранция, мъжете се опасяват от концепцията тяхната партньорка да забременее.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР