Притеснението дали някой е взел кредит на мое име е

...
Притеснението дали някой е взел кредит на мое име е
Коментари Харесай

Как да разбера дали някой е теглил кредит на мое име?

Притеснението дали някой е взел заем на мое име е въпрос, който вълнува съвсем всеки!

Ако имаме такива действителни притеснения е хубаво да извършите информация.

Как да схвана дали имам заем на мое име?

Човек се тормози от обстоятелството, че персоналните му данни може да са изтекли в мрежата и някой да злоупотреби с тях. За да успокоят подозренията си имат право да получат достъп до кредитната си история, с цел да схванат настоящите си финансови проблеми, само че също и по какъв начин да избегнат нови.

Централният Кредитен Регистър е осведомителна система за данни, която може да ви уточни къде имате заем. За задачата, би трябвало да подадете заявление по пример. Имате право да го извършите един път годишно като безвъзмездна информация. Ако се нуждаете от спомагателна информация, би трябвало да платите такса, избрана от Българска народна банка, изясняват от.

Списъкът на неизпълнените задължения, които могат да доближат до ЦКР, включва:

• наем за апартамент,

• сметки за комунални услуги (за електричество, газ, вода и др.),

• отговорности за абонамент (интернет, телефон, телевизия),

• застрахователни разноски.

• осигуровки, дължими към страната.

Добре е да се знае, че не всеки финансов пасив води до появяването на основаване на неприятна кредитна история в базата данни на Регистъра.

Какво се открива при инспекцията?

1. Проверка на финансовото ви положение. От това зависи дали може да получите нов заем. Кредитната ви история в ЦКР може да бъде спънка, да получите по този начин стремежи заем. Ето за какво, в случай че ще теглите заем е добре да имате авансово основана тактика, която да работи във ваша изгода.

2. Вашата кредитна история би трябвало да бъде безупречна. Ако при предходни заеми по някаква причина сте неглижирали изплащането или сте имали просрочени отговорности, преди да извършите нови, нуждаете се от постоянен проект за изплащането на бъдещия заем.

Ако не желаете другите да знаят, че преминавате през сложна финансова обстановка, можете да бъдете спокойни. Кредитните консултанти са допустимо най-сериозните и дискретни във връзка с желанията на своите клиенти.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР