Притеснени сме от развиващата се дипломатическа криза и можем да

...
Притеснени сме от развиващата се дипломатическа криза и можем да
Коментари Харесай

Вигенин: Дипломатическата криза заради случая Скрипал е истинска война


Притеснени сме от разрастващата се дипломатическа рецесия и можем да я назовем война. Прилича доста на Студената война и би трябвало държавното управление да се замисли. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия.
"Не сме удовлетворени от непоследователните дейности на държавното управление, това основава опасности за страната. Очакваме Борисов да заяви за какво вика нашия дипломат в Русия поради случая Скрипал. Настояваме министър-председателят да пристигна в Народно събрание и да ни осведоми за обстановката, позицията на България и упованията от тук нататък ", сподели още той.
"Готови сме да стане и на закрито съвещание, в случай че има нещо, което го тормози. Ситуацията е толкоз динамична, че би трябвало да пристигна още през днешния ден. Утре, с цел да бъде безапелационен пред сътрудниците си, той би трябвало да изиска мнението на Народно събрание. Ние към този миг не сме видели безапелационни доказателства, че Русия е забъркана директно в този случай. Ако бъдат предоставени, бихме показали известно схващане, само че сега няма аргументи за вихренето на тази дипломатическа война ", приключи той./Блиц
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР