Притеснен съм от тези инфлационни процеси. Днес хора, които управляваха

...
Притеснен съм от тези инфлационни процеси. Днес хора, които управляваха
Коментари Харесай

Проф. Николай Овчаров: Притеснява честата актуализация на държавната баница

Притеснен съм от тези инфлационни процеси. Днес хора, които управляваха през 96-97 година дават акъли по какъв начин да се оправяме в днешната рецесия, а знаете по какъв начин се опитвахме да си гледаме децата в тогавашната. Сякаш хората не помнят какво се е случило преди 20 години. Този международен развой би трябвало да бъде повлечен по един оптимално ефикасен метод в България, сподели още той пред Нова телевизия.

Относно актуализацията на бюджета ме тормози, че имало сговор в обединението. Фалшиво ми звучат, подправено свирят. Да, предходната година бюджета по това време го направиха за към 2 седмици, а нямаше такава коалиция. Надявам се в този момент до 1 юли да се актуализира, разяснява и журналистът Иво Танев.

Но най-вече ме тормози в обединението дали ще подходят прагматично в полза на страната или отново ще си вършат партийни игрички, тъй като това ще е съдбовно. Хората не би трябвало да си мълчим, би трябвало да ги накажем, не може да си разиграват коня, да обслужват персонални и часни бизнес ползи, тъй като това не води до нищо хубаво за самите хора, уточни той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР