Притежаваната от Илон Мъск Boring Company е готова с работата

...
Притежаваната от Илон Мъск Boring Company е готова с работата
Коментари Харесай

Илон Мъск, Boring Company, The Loop и готовите тунели под Лас Вегас

Притежаваната от Илон Мъск Boring Company е подготвена с работата по втория под земята тунел, който се намира в Лас Вегас. С това се слага краят на първата фаза от огромния план на бизнесмена на стойност над 52 милиона $, с който желае да сътвори гражданска война в напредването.

Първият от тунелите с дължина 1.6 километра се намира в Лос Анджелис и бе завършен през февруари тази година. А в този момент напъните на екипите ще са ориентирани върху построяването на крайните станции, където да се случва качването и слизането на хората и техните коли.

Системата, която носи името Convention Center Loop, към момента е с планувана дата за пускане през януари 2021 година, тъкмо за огромното софтуерно ревю CES, в случай че изобщо се състои...

Тунелът в Лас Вегас ще бъде първият и единствен към този момент за потребление от жители, тъй като този, прокопан наоколо до централата на Boring Company, бе експериментален план, който ще се употребява единствено от чиновниците, написа The Verge.

Превозът на пасажери ще става или с техните персонални коли Tesla или с сходство на " трамвай ", основан върху платформата на Model 3. Той ще побира до 16 пасажера по едно и също време. Превозните средства ще се движат с помощта на датчиците в тръбата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР