Притежателката на най-големите устни в света възнамерява отново да ги

...
Притежателката на най-големите устни в света възнамерява отново да ги
Коментари Харесай

Българското Барби иска още хиалурон в устните СНИМКИ

Притежателката на най-големите устни в света има намерение още веднъж да ги усили, тъй като желала да наподобява още повече на кукла Братц, според Daily Mail. Феновете й обаче се притесняват, че устните й може просто да се спукат.

Андреа Иванова стартира да трансформира външния си тип още през 2018 г. За да реализира цялостна аналогия с куклите Bratz, момичето стартира да инжектира пълнители в устните, брадичката и линията на челюстта. Наскоро тя показа, че е похарчила към хиляда и половина $ за „ скулптурна “ брадичка и в този момент се надява да сложи нов връх. 

Момичето с най-големите устни в света верояно няма да спре с корекциите и заприказва за желанието си още веднъж да усили джуките си. Феновете се притесняват, че това може да докара до необратими последствия, защото устните на момичето към този момент наподобяват по този начин, като че ли могат да се спукат всеки миг.
   View this post on Instagram

" Искам да увелича още повече устните си и ще продължа да ги инжектирам, с цел да ги направя още по-плътни. Все още не са задоволително огромни, имам намерение да инжектирам филъра всеки месец. Не ме интересува мнението на коментаторите, имам личен усет и лични визии за стандартите за хубост и ясно ги последвам ", споделя Андреа.

Андреа загатва, че няколко клиники са й отказали процедурата, предупреждавайки, че последващото инжектиране на филър може да бъде съдбовно за нея.

Bratz е името на серия от кукли, създадени от MGA Entertainment от средата на 2001 година Това са кукли, сходни на Барби, изобразяващи тийнейджърки. Техните отличителни черти могат да се смятат за необикновени пропорции на лицето и фигурата: куклите имат огромни глави и нежни, тънки тела, огромни очи с форма на бадем, подчертани от ослепителен грим, съвсем незабележими носове и доста плътни устни.
   View this post on Instagram

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР