Притежателите на Pixel смартфони първи ще се възползват от предимствата

...
Притежателите на Pixel смартфони първи ще се възползват от предимствата
Коментари Харесай

Android 12 е достъпна за инсталиране на Pixel смартфони


Притежателите на Pixel смарт телефони първи ще се възползват от преимуществата на Android 12
(снимка: Google)

Едновременно с формалното показване на новите смарт телефони Pixel 6 и Pixel 6 Pro, Гугъл пусна постоянна версия на операционната система Android 12. Тя може да се смъква и конфигурира от притежателите на Pixel.

Гугъл показа Android 12 на 4 октомври, публикувайки изходния код на системата в Android Open Source Project. По това време обаче новата Оценка за съвместимост не беше налична даже за потребителите на.

Ентусиастите започнаха да пускат първите версии на различен фърмуер, основан на Android 12, само че производителите към момента не бяха подготвени с формалните актуализации за смарт телефони.

Сега обстановката се промени и постоянна версия е налична за първата партида смарт телефони – маркови модели Гугъл Pixel. Новата мобилна платформа може да се конфигурира на Pixel 3 / Pixel 3 XL или по-нови модели Pixel смарт телефони.
още по тематиката
Гугъл също разгласи, че ще пусне Android 12 за Samsung, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo и Xiaomi „ по -късно тази година ”. Датите на стартиране могат да варират според от модела, района и оператора.

Android 12 донесе със себе си доста нововъведения. Основна измежду тях е новият образен дизайн с кросплатформен език на дизайна, прочут като Material You, с адаптивни към тапета цветови тематики.

Освен това Android 12 включва нови персонализируеми джаджи, обновена завеса, от която могат да се ръководят, освежен екран Always On, усъвършенстван режим на автоматизирано завъртане и „ картина в картината”.

Сред останалите усъвършенствания са дълго чаканите дълги екранни фотоси на цялата страница, ново меню за изключване, нараснала продуктивност и доста нововъведения в сигурността.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР