Притежателите на Phone XS и iPhone XS Max започнаха да

...
Притежателите на Phone XS и iPhone XS Max започнаха да
Коментари Харесай

Появиха се първите проблеми с iPhone XS и XS Max

Притежателите на Phone XS и iPhone XS Max започнаха да се оплакват от неприятни Wi-Fi сигнал и мобилна връзка. Проблемът може да се дължи на слабото увеличаване от страна на антените.

Традиционно, след излизането на новите iPhone се търси съществуването на разнообразни недоглеждания и бъгове в новите смарт телефони на Apple. Този път недоволствата са от неприятен Wi-Fi сигнал и ненадеждна мобилна връзка.

Потребители на Reddit обявиха, че техните нови iPhone показват влошаваща се Wi-Fi връзка и слаб сигнал, показван от знаците на iPhone XS и XS Max. Същите недоволства се появиха и във форума за техническа поддръжка на Apple. Засега всички недоволства са регистрирани в Съединени американски щати.

„И при мен е същото: моите iPhone 7 Plus и iPad (2017) без проблем се свързват с 5 GHz Wi-Fi мрежа, а XS има проблеми. Той демонстрира единствено две деления за силата на сигнала, а връзката е нестабилна. Това е прекомерно печално, тъй като се наложи да мина към 2,4 GHz. Надявам се Apple да оправи това със идващото софтуерно обновяване“ – гласи едно от известията във форума на Apple.

А консуматор на Reddit се оплака, че по напълно същия метод се държи и iPhone XS Max (Verizon). Дори са му сменили телефона, само че казусът останал.

Това е много необичайно, тъй като по време на презентацията Apple сподели, че в iPhone XS и XS Max е усъвършенствана работата на безжичния модул и е добавена поддръжката на технологиите 4×4 MIMO, QAM и LAA.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР