Притежателите на iPhone в Обединеното кралство - и останалия свят

...
Притежателите на iPhone в Обединеното кралство - и останалия свят
Коментари Харесай

Проверете своя iPhone и го актуализирайте сега - Apple издава важно предупреждение за всички потребители

Притежателите на iPhone в Обединеното кралство - и останалия свят - би било рационално да ревизират устройствата си и да конфигурират най-новата актуализация от Apple без закъснение. Американският софтуерен колос преди малко пусна значима промяна, която предлага на всички притежатели на iPhone да изтеглят допустимо най-скоро. Актуализацията, наречена iOS 17.4.1, беше пусната късно нощес и поправя редица софтуерни проблеми и включва някои жизненоважни актуализации за сигурността.

В своите бележки по изданието Apple удостовери: „ Тази актуализация дава значими корекции на програмни неточности и актуализации на отбраната и се предлага за всички консуматори. "

Apple изтласква измененията в iOS единствено когато са в действителност нужни и наподобява каквито и да са проблемите, те са задоволително съществени, с цел да оправдаят стартирането им.

В момента няма публична информация какво в действителност поправя iOS 17.4.1 или какви са проблемите, само че в случай че притежавате iPhone, въпреки всичко предлагаме да го инстали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР