Притежателите на iPhone могат да забележат проблеми с живота на

...
Притежателите на iPhone могат да забележат проблеми с живота на
Коментари Харесай

Бивш служител на Apple предупреди за грешка, която убива батериите на iPhone

Притежателите на iPhone могат да виждат проблеми с живота на батерията на устройството.
 
Докато в миналото батерията дълго време беше с живот на 100%, в този момент постоянно той спада под половината, а режимът на ниска мощ е най-хубавият ви другар.

Въпреки това, явно има някои хакове, които можете да употребявате, с цел да удължите живота на батерията на телефона си.
Бившият чиновник на Apple Тайлър Морган показа няколко съвета за това, като първият е да изключите Bluetooth функционалността.
 
Така или другояче съвсем не го употребявате, тъй че можете да го изключите за 99,99 % от времето, когато не ви би трябвало.

Следващото е да изключите фоновото освежаване на приложението на телефона си.
 
Изключването на услугите за местонахождение, Siri и намаляването на яркостта на телефона постоянно оказват помощ, защото даже когато не ги употребявате интензивно, телефонът ви продължава да употребява батерията.
 
Съвет, за който евентуално не сте чували, е да поддържате своя iPhone в на заряд сред 30 и 80 %.
Има недоволства от консуматори на Apple, че някои актуализации също водат до изтощаването ѝ. Някои настояват, че това е довело до изгаряне на батерията на iPhone единствено за няколко часа.
 
Друг консуматор на Apple сподели, че сърфирането в интернет на телефона оказва съществено въздействие върху живота на батерията.
Една от настройките, които можете да превключвате в телефона си, е „ Намаляване на бялата точка “, която можете да намерите, като отидете в приложението Настройки, изберете Достъпност и по-късно изберете Размер на екрана и текста.
 
Това понижава интензивността на ярките цветове на вашия екран
 
Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР