Притежателите на iPhone, iPad и iPod Touch много пъти са

...
Притежателите на iPhone, iPad и iPod Touch много пъти са
Коментари Харесай

Доказателство, че всички iPhone с iOS 11 могат да следят потребителите и тайно да ги снимат

Притежателите на iPhone, iPad и iPod Touch доста пъти са чували, че техните устройства скрито ги наблюдават. Но даже това да е правилно, никой не можеше да потвърди това. До през днешния ден.
Програмистът на Гугъл Феликс Краузе образно сподели, че всички смарт телефони, таблети и други устройства, работещи под ръководството на операционната система iOS 11 наблюдават своите притежатели и могат скрито да ги снимат.



За удостовери изказванието си Краузе сътвори стратегия, която е напълно опростена реплика на Instragram. След това той даде на приложението право на достъп до камерата, тъй като се постанова потреблението на сходна функционалност. В последна сметка, неговата програмка стартира скрито да прави фотоси когато и да е, а притежателите на мобилните устройства остават в незнание за това.



Програмистът сподели, че всяка стратегия за iOS 11 може скрито да следи притежателите на iPhone, iPad и iPod Touch, без уведомяването на притежателя и без да бъде поискано неговото единодушие. Възможно е събирането и на други данни – местоположението на фотографиите, снимани по-рано и записани в паметта на смарт телефона.



Това се смята за доказателство, че всички iPhone и другите устройства с iOS 11 могат да наблюдават потребителите и скрито да ги снимат. Феликс Краузе предлага на всички почитатели на Apple да прикриват с нещо предната камера и да не дават елементарно правата за нейното потребление.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР