Притежателите на абонамента Copilot Pro (20 долара на месец) вече

...
Притежателите на абонамента Copilot Pro (20 долара на месец) вече
Коментари Харесай

Най-неочаквано Microsoft Edge предостави достъп до Copilot Pro с GPT-4 Turbo в iOS и Android

Притежателите на абонамента Copilot Pro (20 $ на месец) към този момент имат достъп до версията GPT-4 Turbo за iOS и Android посредством браузъра Edge, оповестява изданието Windows Latest. Интеграцията на Copilot Pro е налична в стабилната версия на Microsoft Edge. В iOS обаче липсват някои спомагателни функционалности, като да вземем за пример плъгинът Suno го няма в Copilot Pro.

За да получите достъп до версията GPT-4 Turbo в Edge в Android, би трябвало да отидете в Edge://flags, да намерите Copilot Pro, да го включите и още веднъж да рестартирате браузъра. И в двата случая достъпът ще работи единствено в случай че имате деен абонамент Copilot Pro.

Според Windows Latest компанията Microsoft интензивно работи по усъвършенстването на работата на Copilot на мобилните устройства. По данни на портала скоро се планува да бъде показана опция за основаване на музика благодарение на изкуствен интелект за мобилни устройства. Освен това в близко бъдеще се чака по-задълбочена интеграция на Phone Link и Copilot.

Преди няколко дни Microsoft разгласи, че Copilot към този момент употребява GPT-4 Turbo и DALL-E 3. Това дава опция на потребителите да избегнат заплащането на спомагателни 20 щатски $ на месец за абонамента за GPT-4 Turbo. Наличието на GPT-4 Turbo е налично както в безплатната версия на Copilot, по този начин и във версията Copilot Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР