Притежание на наркотици и двама са задържани при операция на

...
Притежание на наркотици и двама са задържани при операция на
Коментари Харесай

Задържаха двама за наркотици в Сливенско

Притежание на опиати и двама са арестувани при интервенция на полицията в Сливен против наркоразпространението, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в града. Акцията е извършена на 6 декември на територията на РУ-Сливен, като полицейски екипи са направили голям брой инспекции на транспортни средства, лица и елементи адреси за определяне произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции.
Служители на сектор „ Петолъчка ” са осъществени процесуално – следствени дейности в жилище, в сливенското село Желю челник, населявано от 33-годишен мъж. Намерена е и конфискувана суха листна маса с тегло към 170 грама. При полевия тест конфискуваното вещество е реагирало на марихуана. Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период от 24 часа.
По същото време в региона на образователно заведение в Сливен чиновници на бранш „ Криминална полиция ” са задържали 19-годишно момче. В него е открита и конфискувана опаковка, съдържаща суха листна маса с тегло към 5 грама, която при теста е реагирала на марихуана. Момчето е отведено в РУ-Сливен и арестувано за 24 часа.
По случаите са образуванидосъдебнипроизводство.
Операциите по противопоставяне на наркоразпространението на територията на ОД на МВР-Сливен не престават.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР